tiistai 25. toukokuuta 2010

Prince Of Persia - The Sands Of time


Käytiin sunnuntaina katsomassa Prince of Persia. Minun piti oikein vinkua että sain miehen viemään minut elokuviin, vaikka yleensä mua saa raahata kaikkialle kodin ulkopuolelle.

Mutta mitäs mielipiteitä leffasta? Päällimmäisenä jäi mieleen se että tämä on Disney ja tätä markkinoidaan lasten elokuvana, en kyllä ite ihan ekana menis tätä lapsille suosittelemaan (sama homma piratesin kanssa). Mutta koska tämä oli Disney niin tässä on onnellinen loppu ja se on kuulemma erilainen kuin pelissä. Mä vaan niin toivon ettei ne möhli tätä niin pahasti jatko-osilla kun ne teki piratesille. ;___; Tykkäsin todella kovasti, vähän sekoitus muumiota ja piratesia. Ainoa kuva mikä minulla oli pelistä oli se että siinä kelaillaan aikaa ja hypitään seinillä ja se toteutui. Suurin ongelma oli mielestäni se, että Gyllenhaal oli liian vähän ilman paitaa!

Leffassa on muuten aivan uskomaton soundtrack.


Peliä en tosiaan sen enempää ole pelannut, ainoastaan nähnyt kun kaveri pelasi sitä joskus vuosia sitten. Mutta nyt tuntuu vähän siltä että pitää uppoutua pelikauppojen maailmaan ja etsiä jostain tämäkin pelisarja läpikoluttavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti