maanantai 2. elokuuta 2010

Mökkeilyä


Vietettiin mennyt viikonloppu poikaystävän isovanhempien mökillä. Suunnitelmissa oli poimia mustikoita (jostain kumman syystä tämä oli meitsin idea o.o). Lauantaina aamulla lähdettiin sitten metsästämään mustikkaa, rämmittiin ensin jonnekkin lammelle. Oli kuulemma ollut aikaisempina vuosina hyväkin mustikkapaikka, nyt siellä oli enemmän hyttystä kuin mustikkaa. Lähdettiin sitten menemään takaisin mökille päin ja ihan hyvin siinä matkalla tuli marjaa vastaan. Lauantain saldo oli jotain 8 litraa, nyt on aika huono marjavuosi runsaasta kukinnasta huolimatta.

Sunnuntaina päätettiin vielä mennä hetkeksi poimimaan. Ämpärin pohja oli jo täynnä kun mies päätti mennä astumaan ampiaispesään. Ei sentäs ollut allerginen niille pistoille vaan kesti urheasti ne kymmenkunta pistosta. Saatiin vielä 7 litraa kasaan jonka jälkeen mies näki maassa vielä toisen pesän. Siinä kohtaa liuettiin sitten taas uimaan.

Mustikkasaldon lisäksi saatiin pari litraa vielä vattuakin. Vadelmatkin oli aika minejä kyllä. :D Kaiken poimimisen lisäksi syötiin naminami ruokaa, uiskenneltiin, saunottiin ja käytiin vähän soutamassakin. Ilmeisesti harkitaan nyt tosissamme että mentäisiin puolukkaa poimimaan syksyllä. Jos nyt sataisi vähän enemmän ettei puolukat kuivu kasaan.

Kaikki mustikat eivät edes mahtuneet pakkaseen. Osa odottaa jääkaapissa keittämistä. Kamerastakin loppu akku ni piti ryövätä kuva intternetsistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti