torstai 6. tammikuuta 2011

Tomb Raider by Square Enix

Olen mielenkiinnolla (lue:kauhulla) seurannut uusia Tomb Raider uutisia. Silmien pyörittelyä ja pään seinään/pöytään hakkaamista on ollut paljon. Osa kuvista näyttää ihan hyvältä mutta suurin osa tekstistä kuulostaa niin hirveältä skenariolta että vuodan sisäisesti. Pläjäys.


Tämä kuva (jostakin internetistä) esimerkiksi näyttää hyvältä. Lara on tunnistettavissa ja toppi on vanhaa kunnon sinertävää + ponnari on tuttua kamaa. Laran hiukset tosin eivät ole niin lyhykäiset kuin kuvassa näyttää vaan ne on jotain tyypillistä Square Enix Lightning FF XIII kuraa ( nou thänks!). Ja erästä artikkelia lainatakseni "Uutta Laraa kuvaillaan kokemattomaksi ja jopa hieman pyöreähköksi sankarittareksi". Niin anteeksi missä kohtaa se pyöreys näkyy? :D Poskissa ehkä hieman mutta muu pyöreys löytyy kyllä jostain mikä on alkuajoista lähtien ollut hyvin pyöreää. ;P

Ja pari pelillistä seikkaa:
1) ei automaattitähtäystä
2) ruoka ja juomavaroista pitää huolehtia (tämä yhdistettynä siihen että pelissä Lara haaksirikkoutuu autiolle saarelle niin tulee hyvin sims castaway olo).

Sarja oli mielestäni hyvä legendiin asti, vaikka AoD siinä välissä olikin aika huono koska se oli täynnä bugeja. Mutta noin niinkun muuten ei mitään valittamista. Toki vuosien varrella etuvarustus on vähän pienentynyt ja supervoimat hälvenneet mutta sen vielä kestää. Sitten tuli Anniversary, joka oli joo ihan kiva remake ykkösestä. Mutta mitäs sitten tulikaan. Legendin jatko-osassa Underwordissa on ykkösen/annin pääpahis pääpahiksena. Voi... LOL?

Sarjaa ei tästä oikeasti pelasta enää se että pelillä ei ole mitään tekemistä aarteenetsinnän kanssa ja se, että Laralla tulee olemaan uusi, pehmeämpi puoli. Voisi luulla että jos pelin suosio ei ole noussut uudistusten myötä niin se voisi palata juurillensa. Mutta odotetaan ja katsotaan.

Piti kirjoittaa sillainen hieno kärkkäästi arvosteleva teksti mutta hieno jäi pois koska yö. Kunhan nyt arvostelin. Kärkkäästi. :D

2 kommenttia:

  1. JEEE! Voitit mun blogin arvonnan! Laitakko mulle sähköpostia osoitteeseen elli.tainio luukku.com

    (Mulle tulee muutenkin vähintään 5 roskapostiviestiä päivässä, joten oon jo luopunu toivosta tän suojelemisen suhteen.)

    VastaaPoista
  2. Nyt loppu toi blogi-hiljaisuus ja tässä on sulle haaste:
    http://thedeardiaryofmine.blogspot.com/2012/05/elevens.html

    VastaaPoista