tiistai 2. maaliskuuta 2010

Sadepäiville tekemistä

Lauantain kauppareissulla odottelin nätisti jonossa vuoroani ja silmäilin vieressä olevaa DVD hyllyä, rauhallinen olin siihen asti kunnes eräs DVD-boksi hyppäsi silmille.


Kolme muskettikoiraa. Hintalapussa seisoi 9 euroa, siis mitä?!? Lähti vähän äkkiä mukaan tämä lapsuuden sarja. Kotona kuitenkin huomasin että sarja mitä pienenä tuli katsottua oli Muskettikoirien Paluu eikä tämä aikaisempi osa. Samat hahmot löytyy kyllä mutta alan kohta repimään hiuksia kun mennään kolmannessa osassa ja D'Artagnan on vieläkin itsekäs riitaa haastava kakara (kovasti sen omat lapset muistuttaa sitä 8). Luotan kuitenkin siihen että se jossain vaiheessa kasvaa siitä sillaiseksi aikuiseksi mikä se on jatko-osassa. Vielä kun sen jatko-osan löytäisi jostain, sillä olisi enemmänkin tunnearvoa! :3

Tänään sitten kävin vielä ennen kouluun menemistä Cittarissa. Katselin että siellä oli kampanja jossa sai 2 DVD-boksia 20 eurolla. Ständi oli täynnä Buffya ja Angelia mutta tarjouslapussa luki vielä pari muutakin sarjaa ja L-KOODI! Vein viimeiset kappaleet kausista neljä ja viisi. Ja mihin hintaan! Näitä kattelin vielä tossa pari kuukautta sitten hintaan 30e/kipale ja nyt ne lähti ihan älyttömän halvalla. n___n~~


Sit heti kun löydän jostain aikaa niin linnoittaudun sohvalle katsomaan nämä. Kakkoselta alkoi eilen myös True Blood joka vaikutti yllättävän hyvältä, sitä täytyy alkaa seuraamaan!

PS. Vaihdoin myös kameraan patterit. :D

2 kommenttia:

  1. Apua toi DVD! Aivan ihana sarja :D. Mie bongasin Anttilan DVDhyllyltä Blondi tuli taloon -sarjan ja vähänkö meinasin ostaa sen!

    VastaaPoista
  2. Katoin itekkin lapsena (heh, "lapsi ja lapsi" :P) Mut kuitenki niitä muskettikoiria, ne on legenda.. :D jOKU sanoi tuon True Bloodin olvan vampyyri-sarja, pitääkö paikkansa?

    VastaaPoista