torstai 29. huhtikuuta 2010

Lummenne

Meillä oli tänään koulusta Lumenen yritysvierailu johon mentiin katsomaan millaista duunia on henkilöstöhallinto. Kauklahteen siis keskelle ei mitään. Luento alkoi makoisilla tarjoiluilla ja jatkui sitten niillä henkilöstöhallintoasioilla. Luennon lopuksi tuli vastaan sämpylääkin isompi yllätys, saimme mukaamme promopussin.


Lumenen nimi tulee muuten Lummenne järvestä. Jänskä.


Pussista paljastui Heleyttävä päivävoide (Vitamin C+), Excellength mascara, Wild rose lip gloss ja Cutrinin shamppoon ja hoitoaineen näytteet. Cutrin on nykyään ainoa tuote jota valmistetaan Lumenen ohella, muut on myyty pois.


Mutta mitä kummaa, mikäs tuo isompi pussi on. o.O?


Saatiin lisäksi meidän VISITOR lätkällä -25% tehtaanmyymälästä. Ei siinä sitten mitään, mukaan tuli käsirasvaa, hiusnaamio, 6 kynsilakkaa (entiset oli kuivuneet :D), kaksi huulikiiltoa ja kauhea kasa ilmaisnäytteitä.

Niin ja siis, minähän en oikeastaan käytä meikkiä enkä siis ihan tiedä mitä teen kolmella huulikiillolla. Ripsiväri on ihan hyödyllinen kun edelliset on kanssa kuivuneet ja ripsaria tulee käytettyä aina joskus. Mutta tuo kosteusvoide on ehdotonta parhautta! Koulussa on välillä jopa kivaa. ;)

1 kommentti:

  1. Ooo kaikkea ihanaa ^^. Vähänkö haluaisin kokeilla tuota päivävoidetta, mutta se saattaa ehkä päivettää meikän lakananaamaa liikaa...

    VastaaPoista