keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

NipsNaps

Olen jo pitkään katsellut lyhyitä shortseja. En ole kuitenkaan löytänyt sillaisia mitkä olisivat olleet mieleeni. Niimpä suuntasin nokkani kirppikselle josta ostin semihirveää kangasta olevat housut. Housuista tuli tuolla kangasmäärällä mieleen golffaus. Huomatkaa kankaan lisäksi myös semihirveä ulkomuoto ja kummallinen karvakasa taustalla.


Housuista lähti reippaasti lahjetta. Sen jälkeen tein tuplakäännökset lahkeisiin. Kääntäminen oli hieman hankalaa koska lahkeet kapenevat alaspäin mentäessä joten käännös veti lahjetta suppuun. Tämän takia kiinnitin käännöksen vain sivuista. Jalassa tuota ei kuitenkaan huomaa koska ovat sen verran kireät.


Tuloksena oli jotain niin lyhyttä että en varmaan kehtaa liikkua näissä ulkona ilman legginssejä. Tämä kyseinenkään kuva ei ole ehkä se edustavin minusta tai housuista, mutta eiköhän tuo pituus siitä näy. :D

Kaipasin myös jotain lisää tuohon käännökseen. Niimpä tein tuonne sivulle pientä yksityiskohtaa sauman peitoksi. Lenksun nappi olisi voinut olla hivenen alempana mutta hyvältä tuo mielestäni tuossakin näyttää.


Olen muuten aivan innoissani tuosta paidasta. Löysin sen Seppälän Outletista maanantaina hintaan 1e! Nyt löytyy meitsinkin vaatekaapista jotain pikkasen siistimpää. :P


Ja musta toi taustalla näkyvä kissanhiekka on upea asia. Se ei kulkeudu kissan tassujen mukana, voitteko käsittää miten hieno keksintö! Jos se siis toimisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti