tiistai 5. lokakuuta 2010

Rage

[Rage]Gaaaah, vihaan nettikirjoituksia (tai lähinnä niitä kommentteja). Lopetan niiden lukemisen tähän, kaikki on ihan mänttejä! : D (Lue: erimieltä kun minä) [/Rage]

Enivei, sain Eternal Sonatan pois alta, en ole ihan tyytyväinen siihen miten se loppui. Ja yleensäkkin en ole tyytyväinen siihen että se loppui jo, juonesta olisi voinut ammentaa vielä vaikka kuinka. Muttaah, edeltävänä päivänä oli postilaatikkoon pamahtanut.


Ouiii, Dragon Age. Alotin sen sitten lauantaina ja nyt oon pelannut sitä vissiin jonkun 20h. Siihen nähden paljonko olen sitä pelannut niin tajuan itse pelisysteemistä hyvin vähän. Nyt aion jatkaa sen pelaamista. Luulin muuten että kun menisin kouluun niin olisi paljon aikaa pelata ja tehdä käsitöitä, luulin väärin. Mulla on aikaa tehdä vain jompaa kumpaa, tällä hetkellä se on pelaaminen. Luulen et tämän pelin jälkeen vois siirtyä sitten taas käsitöiden pariin. Miten jotkut ihmiset kykenee organisoimaan viikkonsa niin että niillä on aikaa kaikkeen?!? Yksityistunteja aiheesta anyone?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti