keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Dragon Quest Swords

Yeahyeahyeah, eiköhän eilisen vaatepostauksen jälkeen siirryttäisi taas sinne, mistä oikeasti osaan sanoa jotain järkevää ja joka ei näytä ihan wnnabeeltä. ;)

Eli Dragon Quest Swords - The Masked Queen and the Tower of Mirrors


Wii, tuo ihana tekosyy millä saa mätkiä poikaystävää jos se tulee liian lähelle *Wiuh* *Muks* "Ai sori, osuiks mä suhun, kannattaa mennä vähän kauemmas ^-^".

Samaisesta CDON tilauksesta kuin Toy Shoppikin. Olin ihan innoissani kun peli lähti hintaan 9,95e alesta kun olin sitä katsonut ensin kuudenkympin hintaan ja sitten myöhemmin vielä kolmellakympilläkin. Nyt on joku 14 tuntia pelaamista takana ja enää montaa ei pitäisi olla edessä koska lopariin olen jo menossa. Dragon Questeillä kyllä taitaa olla tapana jatkua vielä loparinkin jälkeen.

Pistin levyn ihan innoissani laitteeseen koska a) olin innoissani siitä että wiille tuli käyttöä b) jotain uutta juonta tiedossa. Lisäksi silmäni bongasivat kotelon kannesta jonkin varsin hotin naishahmon jolla oli puoleen reiteen asti olevat raitasukat. Valitettavasti tämä hottius kuoli myöhemmin naisen ranskalaiseen aksenttiin, nyt Fleur on enää semihot.

Juoni pelissä on aika yksinkertainen. Hero on täyttämässä 16 vuotta ja se tarkoittaa tulikoetta, tulikokeesta suoriuduttuaan hänestä tulee Avalonian ritari. Samaan aikaan kuningatar alkaa käyttäytyä oudosti ja viisi vuotta sitten voitettu paha palaa voimakkaampana. Mikään pitkä juoni siis ei ole kyseessä, mutta koska konsoli on wii, niin eihän tässä juonella ja grafiikalla olekkaan tarkoitus juhlia vaan pelisysteemillä.

Eli kuten nimikin antaa ymmärtää niin miekoilla on tärkeä osa tässä pelissä. Hero kantaa miekkaa jota ohjataan hutkimalla ohjainta, tässä onkin pelin syvin idea. Miekan käyttäminen on helppoa ja se toimiikin yllättävän hyvin, ainoa ongelma oli että tällä aloittelijalla väsähti hieman käsi siitä kaikesta heiluttamisesta kun tuli ehkä hieman liian teatraalisesti hutkittua. Ohjaimella käytetään myös kilpeä painamalla B nappulaa. Ainoa parannus minkä tähän keksin olisi se, että pelissä käytettäisiin kahta ohjainta, joista toinen olisi miekka ja toinen kilpi. Toisaalta...meilläkin on vain yksi ohjain. :D

Peli on paikoitellen uskomattoman söpö, siinä on aseita jotka maukuvat kun niillä iskee ja kilpi joka maukuu kun sillä torjuu. Toisaalta tämä söpöys tarjoaa myös yhden ongelman, miksi vihollisten pitää olla niin söpöjä??!

"Hi, I'm a cute slime, don't kill me!"
"Okay! ^-^"
"Haha, fooled you, I'm a vicious beast!"
"Aaaagh! o.o"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti