sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Tyyliä metsästämässä

Mitäs sitä tänään päälle pistettäisiin?

Tuo ainainen ongelma, kaapit pursuavat vaatteita mutta siltikään ei ole mitään päälle pantavaa. Turhista vaatteista voisi hankkiutua eroon mutta sitten niitä kuitenkin jäisi kaipaamaan. Mielestäni jokainen vaatekappale on hyvä jos muistaa mistä sen on ostanut ja suunnilleen että milloin. Lisäksi saatan muistaa helpostikkin mitä minulla on ollut päällä elämäni tärkeissä käänteissä.

Olen aiemmin pitänyt tyyliäni suhteellisen omaperäisenä vaikka idea siinä onkin vaihtunut kausien ja mielialojen mukaan. Eräässä vaiheessa olin hip ja hop, toisessa vaiheessa taas hyvinkin boheemi ja maanläheinen. Viime vuoden käytin kuitenkin töissä käymiseen jonne saapuessani vaihdoin työvaatteet päälle. Niimpä ei ollut paljoa väliä mitä päällensä laittoi koska niillä piti selvitä vain työmatka. Jotenkin tämä vaihde on nyt jäänyt päälle ja olen hyvin tylsä pukeutumisessani. Tällä hetkellä suuri pukeutumiseen vaikuttaja on myös sää. Brr kun on niin kylmä että käytännöllisyys menee tyylin ohitse - ja kovaa. Niimpä tulee näytettyä tältä:


Farkkujen alla on korkeavyötäröiset pitkikset jonka takia paidan pitää laskeutua alas. Kaikki pitkät paitani ovat kuitenkin niin ohuita että näkyy kalsarit läpi ja näyttää pöhköltä. Pelastus tähän on miehekkeen isokokoinen huppari. Ja koska jokainen vaatekappale on tärkeä niin kauan kun muistaa mistä sen on hankkinutniin tässä sitten tulee.
Housut: Only, -50% hinnaksi jäi 30e, 31.12.2008.
Paita: Uff 3e syksy 2009.
Säärystimet: Lindex syksy 2009, käytetty myös tärkeänä hetkenä syksyllä 2009.
Huppari: Miehen. :3


Joinakin päivinä jaksaa nähdä enemmän vaivaa. Olin menossa kaverille pitämään ompelukerhon ensimmäistä kokoontumista ja kyseessä oli muutenkin rauhallinen aamu.
Musta toppi: Ellos, kesä 2009, toista kertaa päällä.
Harmaa villatakki: Gina Tricot, 2010 Tammikuu, ollut ahkerassa käytössä, aivan ihana.
Beige villatakki: Yläasteaikainen ostos, H&M, hinta joku 30e.
Huivi: Yves Rocherin ilmaislahja.


Tänäänkin jaksoin vaivautua näkemään vaivaa asuni suhteen. Vaihtelun vuoksi en verhoutunut miehekkeen mustaan huppariin vaan pistin jotain naisellisempaa. Oli pakko sensuroida tuo naama tuosta kuvasta. :D
Housut: Seppälä, syksy 2009, 10e.
Valkoinen paita: HM, tällä viikolla, 10e.
Toppi: Kirppari 2008, hinta jotain kahden euron luokkaa.

Minulla on aivan liikaa vaatteita ja tälläkin hetkellä haluaisin niitä vain lisää. Olen iskenyt silmäni farkkulegginsseihin, sekä farkulta näyttäviin legginsseihin jotka olivat oikeasti jotain jumppakangasta. Mutta ongelmaksi tässä kehittyi paikka, H&M. En haluaisi tukea nyt sitä putiikkia koska niiden vaatteet tuntuvat hajoavan jo pelkästä katsomisestakin ja paikka ei varsinaisesti ole kovin eettinen. Mutta tässäkin ongelmassa olen päätynyt siihen, että mikäli vielä lämmön tullessa haluan farkkulegginssit saan ne itselleni ostaa. Siihen saakka mennään näillä housuilla mitä kaapista löytyy. Muutenkin olen nyt miettimässä ostokäyttäytymistäni ja huomenna alkaakin menojen ylöskirjaaminen, pelottaa jo valmiiksi.

Voih, tulisi muutenkin jo ne lempeämmät kelit niin pääsisi vähän herkuttelemaan niillä vaatteilla mitä kaapista löytyy. Mekkoihin olen nyt nimittäin hurahtanut ja lujaa, enää pitäisi saada se mekkokeli tuonne pihalle. Talvityylin metsästys jatkukoon siihen asti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti