maanantai 18. tammikuuta 2010

Väsymys

Olen toista viikkoa koulussa ja olen nyt jo hukkumaisillani kouluhommiin. :( Muoksin tuolta tunnistetta ja onnistuin samalla tuhoamaan osan tekstiäni. (jonkinasteinen fail havaittavissa?) Tässä kohtaa ilmeisesti valitin jotain kouluhommistani ja kerroin reissusta Tukholmaan josta innolla nappasin mukaani kuusi suklaapatukkaa joiyta suomessa ei myydä. Lisäksi taisin toivoa että mikään niistä ei olisi niin hyvä että sen takia täytyy toinen reissu tehdä Tukholmaan.
Poikettiin vain yhdessä vaatekaupassa. Testasin siellä todella suloista alemekkoa, jonka varmasti olisin ostanutkin mikäli se olisi ollut tummanpunainen eikä pinkinpunainen. Pinkkivarastoni on niin pieni että minulla ei olisi ollut vaatekaapissa siihen mitään muuta sopivaa kun mustat vaatteet. :I Mutta voi sentään tätä suloista laukkua! Se on niin täynnä yksityiskohtia että tuijottelin sitä pari minuuttia ja hymyilin kaikille pienille otuksille jotka kuosista löytyvät. :)


Tärkein määränpää Tukholmassa oli kuitenkin "nörttikauppa" josta viimeksi (joku kolme vuotta sitten) löytyi KH mangaa ja FF krääsää. Nytkin löytyi söpöä mangaa, mutta jotenkin olen siitä ylikasvanut. Hyllystä löytyi kuitenkin Final Fantasy OSTeja. Silmille hyppäsi OSTit VI, VIII, IX, X ja XII. Nappasin heti käteeni ysin jonka jälkeen ajauduttiin poikaystävän kanssa väittelyyn siitä että eikö kasin olisi kuitenkin parempi. Lopulta poistuin kaupasta kassissa molemmat. Sinäänsä harmittaa että kymppi jäi sinne, siinä on kuitenkin niin mahtavaa musiikkia myös. :I Kahdentoista OST olisi ollut pop koska sen musiikki on aika tuntematonta koska sitä ei löydy koneelta yhtään. Nyt on vaan kriisi, että otanko nämä pois paketista vai en. :D


1 kommentti: