torstai 14. tammikuuta 2010

Minä vahingossa koko vanukas

Koulukaverilla on nyt meneillään joku vanukasbuumi ja se kokoajan kehottaa ihmisiä syömään vanukkaita. Käytiin sitten eilen kaverin kanssa kaupassa ja siellä oli valikoimasta poistuvia vanukkaita -30% ja enkös sitten ostanut. Itseasiassa ei nämä ole vanukkaita vaan suklaamousseja. :)


Nom että oli hyvää! Suklaavanukkaaseen verrattuna tämä oli oikea kaloripommi, mutta nomnom silti. Tästä muuten voisi päätellä että mäyssypäivä ei minulla ihan vielä toimi niinkuin pitäisi. :D Lenkillä silti eilen käytiin, ulkoilu on ihan kivaa kun sitä ei ota niin vakavasti!

Samaisella reissulla silmät bongasivat myös Tutti Frutti pastilleja.


Kuvanlaatu n__n. Pitäisi oikeasti joskus opetella käyttämään tota kameraa. Se ei ole mikään älyttömän hyvä mutta on siitä oikeasti enempään kun mitä saan siitä irti. Mutta siis Tutti Frutti. Olen ihan älyttömäm paljon vähentänyt karkin syömistä, että enemmän syön nykyään suklaata. Mytta jos karkeista pitää joku lemppari valita niin se on ehdottomasti Fazerin Tutti Frutti. Niin ja niistä monesta Frutista mitä löytyy niin paras on se tropical (?), no kuitenkin, se 180g pussi. Choco ja ne puolikirpeät rinkulat ei toki myöskään pahoja ole, unohtamatta smoothieta, tai muutakaan. :D Itseasiassa jopa se Tutti Frutti suklaa on namia. Eli tämän takia oli pakko maistaa myös näitä xylitol-makeisia. Näitä oli kolmea eri lajia, joista ensimäiseksi otin testaukseen karviaismarja-granaattiomenan. Maku ei sinäänsä mikään kauhean ihmeellinen ole, tajusin nimittäin taas näitä syödessä että granaattiomena ei ole mikään lempparini. Koulunaposteltavaksi tämä on kuitenkin varsin hyvä, 23g riittää oikein hyvin kahdeksi päiväksi. Lisäksi näissä on sadassa grammassa kaloreita vain 135. ;) Ok, se tarkoittaa sitten tosin lisäaineita. :P Siinä sitten olikin kaikki mitän olen saanut tässä kahdessa päivässä aikaiseksi. :D Huomenna pitäisi sitten väsätä kouluhommia. Sillanen viiden sivun essee aiheesta hyvionvointi. Kukaan kiinnostunut tekemään sitä pientä korvausta vastaan? ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti