maanantai 11. tammikuuta 2010

Leikkaa Liimaa Askartele

Vau, olen tässä ollut niin kiirellinen parin viime päivän aikana etten ole ollenkaan ehtinyt käymään koneella. :P Perjantaina palasin kouluun ja kesken tunnin mietin että onkohan koulutusala ihan oikea koska mitään en höpinästä tajunnut. Tänään olen sitten koittanut vääntää täällä perjantain tunnilla annettuja tehtäviä, tarkoitus on väsätä kolme erilaista kuvaa palveluista. Kahdesta minulla on jo idea mutta kolmas on vielä vähän auki.

Lauantaina pidettiin täällä meillä kaverin synttärit ja kivaa oli! Samalla pippaloita olisi voinut pitää myös kolmen kaverin inttiinlähtemisjuhlina. Yhdeltä lähti sitten tukkakin tossa meidän pihalla. :D Meiltä jatkettiin sitten Helsingin Amarilloon, joka oli ihan kiva, vaikkakin sikakallis. Amarillon alakerta oli parempi, koska soittivat siellä kasaria ja ysäriä. Tanssilattialla oli myös enemmän tilaa kuin ylhäällä. Seurueessa oli kyllä myös mukana immeinen joka osaa aika hyvin raivata lattialle tilaa. ;) Baaritiskillä törmäsin vahingossa BB-Hennaan, eli luuloni Amarillosta BB mestana ei siis ollut ihan turha. Kuulemma myös Tuksu oli paikalla, sen kyllä missasin. Helsinkiin mentäessä junassa oli joku siistein konnari ikinä. Istuttiin siinä ekassa vaunussa ihan päädyssä. Kaveri soitti juuri jollekkin ja totesi että kohta tulee varmaan konnari ja käskee meidän poistua ku käyttäydytään niin huonosti. Menee joku kymmenen sekunttia niin konnari avaa oven ja toteaa että meidän täytyy nyt poistua junasta. Ollaan kaikki ihan o.o kunnes se hymyilee ja vetää oven takas kiinni. Ihan awesome!

Sunnuntaina suurin saavutukseni töiden lisäksi oli käyttää kuivashampoota ensimmäisen kerran.


Ja kappas kummaa, sehän toimi! Tietenkään vesipesupuhdaspuhdas se ei ollut mutta ihan pahimman lookin sillä sai korjattua. Yleensähän ponnarille laitetut likaiset hiukset näyttää ihan kauhealta. Itsellä on vielä niin kamala juurikasvu että kun laitan likaiset hiukset ponnarille niin näytän ihan kaljulta. Sain korjattua tällä sen verran että tulos oli ihan OK. Koko hommaan meni joku 5 minuuttia = I Love!

1 kommentti:

  1. Tuo pullo on niin söpö :)! Kuivashampoilla saa ainakin sen inhottavan kiillon pois ja hiuksista vähän enemmän muhkeammat ja "tiiviimmät", miulla likaset hiukset tekee lähinnä kaljuja kohtia mm. otsikselle... Kokeilen seuraavaksi tuota kunhan no kaksi entistä loppuvat.

    VastaaPoista