torstai 7. tammikuuta 2010

Uusi vuosi, uudet lupaukset

Vuoden vaihteessahan kuuluu aina tehdä niitä lupauksia mitkä ei koskaan pidä, niin myös tänäkin vuonna. Oikeastaan kyse ei ole lupauksista, vaan tavallaan elämäntapamuutoksista, tai ainakin kovasta yrityksestä. Eli vuonna 2010 minä (ja miehekkeeni)...

... pidän mäyssypäivän. Mäyssypäivänä, joksi valitsimme lauantain, saa vetää niin paljon kaikkea hyvää kuin jaksaa. Tämä tarkoittaa sitä että muina päivinä tämä karkinpullansipsin vetäminen on ihan minimissään ja vain äärimmäiset pienet himot sallitaan. Laskeskelin että on parempi vetää yhtenä päivänä 3000 kaloria roskaa naamaan kun taas seitsemänä päivänä 1000 kaloria. :D

... pidän lenkkipäivän. Lenkkipäiväksi puolestaan valikoitui keskiviikko. Urheilullinen arvo tällä lenkkeilyllä on joku nolla mutta saapahan raitista ilmaa ja on miehekkeen kanssa jokin yhteinen harrastus. Niin ja vuoden 2011 alussa mehän suoritamme lenkkimme jo hölkäten. ;)

... vietän hetkiä yantramatollani.


Kyseinen elämäntapamuutos alkoi siis tänään ja hetihän siinä tietenkin mentiin pieleen. Ostosreissultahan tarttui mukaan siis myös vielä testaamaton uutuus, Kismet Rasberry Cheesecake joka vedettiin kahteenpekkaan.


Joskus kesällähän tästä oli äänestys että minkä maun ihmiset haluaisivat uuteen Kismettiin, makuina olivat Rasberry Cheesecake, Gutsy Cranberry Chili, Smooth Chocolate Vanilla ja Fresh chocolate Kola. Itse olisi eniten taipunut tuonne chilin puolelle mutta kelpuutan toki myös tämän juustokakun koska onhan se ainakin parempi kun tuo kola. Suklaa taitaa silti jäädä kertakokeiluksi koska se ei mitään kauhean ihmeellistä ollut. Haju oli liian esanssinen eikä makukaan ollut mikään kovin kummoinen, ei missään nimessä pärjännyt normi Kismetille. Mutta koska kaikkea uutta pitää kokeilla. Fazerilta on tullut myös uusi jumbopussi, jos se sitten olisi ostos seuraavana mäyssypäivänä. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti