torstai 28. tammikuuta 2010

Rahanmenoa

Ah, heilutin tänään hyvästiksi kuudellekymmenelle eurolle. Taas. Onneksi en ole laskenut menojani tämän kuun ajalta, taitaapi olla sillainen keponen tonni hävinnyt tililtä. :'D Sentään puolet siitä on mennyt asumismenoihin, ruokaan ja bussikorttiin. Mutta ei se viisisataakaan niin pieni summa ole.

En löytänyt ruotsinsanakirjaa mistään niin oli pakko ostaa uusi. Ei silti, se mikä minulla oli on silt' ajalta kun isä oli koulussa, köh, yli kolmekymmentä vuotta vanhalla sanakirjalla ei virkamies ruotsintunnilla pitkälle pötkitä. :D Kirjakaupasta lähti mukaan myös joka tyypin kaavakirja. Kirjastosta oli tarkoitus lainata, joka ikinen kappale lainassa! Yhtään parempi onni ei ollut käsityölehtien kohdalla, lainattavissa on kaksi kappaletta. Olisi niillä kai ollut joku takavarasto, mutta en oikein ymmärrä Sellon kirjastoa.

Huomasin tuossa eilen että trikoopaita jonka kanssa olen pitänyt yhtä yläasteelta asti oli saanut reiän saumaansa. Pieni juttu, ajattelin, ja suunnittelin paikkaavani sen kotona. Tulipa kuitenkin katottua toisen hihan saumaa, miten ihmeessä yhteen saumaan mahtuu seitsemän reikää?!? Katsoin paidan kuntoa muutenkin ja päätin luovuttaa ja ostin kympillä uuden valkoisen trikoopaidan. Ja se paitahan ei ollut edes alun perin minun vaan sain sen luokkakaveriltani joka oli sen saanut joskus ala-asteella. Eiköhän se ollut jo aikansa palvellut. :DD

Viime perjantaina osuin rautatieasemalle kun siellä jaettiin ilmaisnäytteitä energiajuomista. Sain miniEdin ja Pure Rushin punaisen. Tänään sitten Pasilassa jaettiin miniEdiä ja Pure Rushin oranssia litkua. Itse en ole mikään energiajuomien suuri fani, en oikein huomaa että niillä olisi mitään tehoa. MiniEd on tosin juuri sopivan kokoinen minulle, kauhistelen aina kun mies vetelee puoli litraa ESsää. Pure Rush oli kuitenkin aika pop ulkonäkönsä ja makunsa puolesta, ainakin se punainen.


Tykkään niin ilmaisnäytteistä!

Koulun kirjastosta lainasin mielenkiinnosta kirjan "Blogit ja bloggaaminen" joka keskittyy blogin pitämiseen yrityksen kannalta. Vaikutti mielenkiintoiselta vaikka johtamistahan tässä pitäisi opiskella eikä bloggaamista. C;

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti