maanantai 25. tammikuuta 2010

Ompeluintoa

Käytiin keskiviikkona kaverin kanssa Ikeassa, keittiön pöytä näytti sen jälkeen pari päivää tältä.



Eli Ikeasta lähti mukaan tarjouksessa ollutta verhokangasta, 1,95e metri. Kaksi metriä sitä otin ja puolisen metriä sitä jäi vielä jäljelle. Lisäksi tuo musta kangas on valmisverho, sen mitta oli 300cmx60cm ja hintaa sillekkin tuli vain 1,95e. Eli siis halvalla pääsin.

Tein yhden perustavanlaatuisen virheen mekon kanssa, leikkasin siihen aivan liian ison vyötäröaukon! Oltaisiin voitu miehen kanssa pukeutua molemmat siihen, niin pahasti petti silmä, ehkä olisi sittenkin vain pitänyt mitata se vyötärönympärys. :P No ongelma ei onneksi ollut niin suuri vaan vekitin sen sitten ennen kuminauhaan kiinnittämistä. Kuminauhan jouduin muuten ompelemaan käsin kun kone ei yhtään pitänyt ajatuksesta. Kaksi tuntia siihen meni, konehan olisi tehnyt homman kahdessa minuutissa, mikäli nyt vain olisi suostunut siihen.

Lopputulos näyttää tältä:



Aloin miettimään olisiko mekko näyttänyt sittenkin paremmalta ilman tuota helman mustaa osaa, laitan tähän vielä kuvan kun mekko on aivan vaiheessa ilman mustaa osaa.


Toisaalta jos en olisi laittanut sitä mustaa niin miettisin näyttäisikö se sittenkin paremmalta sen kanssa. :D Noh, onneksi tuota kangasta jäi niin voin siitä tehdä vielä minimaalisen hamosen ilman helmaräpellystä. Tämähän oli siis verhokangas ja sen takia mekko on niin tönkkö että se ei allensa tarvitse minkäänlaisia alushameita.

Loppuhuomautuksena haluaisin vielä sanoa että kuvien ottamisen jälkeen kastelin kuvassa näkyvän ränsyliljan. Lisäksi tiedän että kameraan voi vaihtaa paristot, muttakun näissäkin vielä henki pihisee! :P

Haluisi niin ommella lisää, mutta tunnin päästä töihin, ei siis voi. :I

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti